Minibasket

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft
bezar
A termék sikeresen a kosárba került!

Köszöntő

Tisztelt Érdeklődő!

Köszöntjük Önt az UNIVERSITAS-Győr Nonprofit Kft weboldalán.

A weboldalon megtalálja azokat a hasznos információkat, amelyek üzletágaink működésével kapcsolatosak, legyen szó kutatási, mérnöki feladatokról, pályázatokról, könyvkiadásról vagy felnőttképzésről.

Amennyiben kapcsolatba kíván velünk lépni, jól képzett munkatársakkal, egyetemi háttérrel és széleskörű vállalati kapcsolatrendszerrel várjuk megkeresését.

HÍREK

Diplomakötés gyors határidővel!

 

Ha már mindennel készen vagy, nálunk kinyomathatod és mi vállaljuk diplomád bekötését. Részletekért és megrendelőért KATTINTS IDE!

VEDD IGÉNYBE A JEGYZETTÁMOGATÁST!

Kedves Hallgató!

VEDD IGÉNYBE A JEGYZETTÁMOGATÁST!

A 2023/2024. tanév őszi félévének jegyzettámogatása igénybe vehető 2023.12.15-ig (délig) az Universitas Papír- és Könyvesboltban. Összege 1.747 Ft/fő, melyre minden államilag finanszírozott képzésben részt vevő, nappali tagozatos hallgató jogosult! A jegyzettámogatás felhasználható tankönyvekre, jegyzetekre, nyelvkönyvekre, szótárakra. De egyéni megrendeléseket is felveszünk a kínálatban nem szereplő könyvekre!

Amennyiben még nem használtad fel a tavaszi jegyzettámogatásod, ezt most megteheted, így összesen 3.493 forint áll a rendelkezésedre!

U-Style x SZE egyetemi kollekció

Nem szeretnél lemaradni a legmenőbb egyetemi kollekció darabjairól? Akkor ne hagyd ki a U-Style x SZE egyetemi kollekcióját!
Most még az új szemeszter kezdete előtt beszerezheted a saját egyetemi darabjaidat üzletünkben ! Legyen szó pulcsiról, pólóról,
vászontáskáról, bögréről vagy írószerekről, nálunk mindent megtalálsz!
 

Megújuló webshop

Kedves Vásárlóink!

 

2023. május végére lezárult egy többlépcsős informatikai fejlesztésünk, melynek keretében új alapokra került webshopunk üzemeltetése is, így a korábban megszokottnál kényelmesebben lehet igénybe venni szolgáltatásunkat.

Kérjük tekintse meg könyvkínálatunkat az alábbi linken:

http://univgyor.hu/webshop/index