Minibasket

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft
bezar
A termék sikeresen a kosárba került!

WebBolt Tájékoztató

A WebBolt piacterén böngészni, keresni lehet az UNIVERSITAS-Győr Nonprofit Kft. által kiadott, illetve forgalmazott könyvek között. A könyvekről számos adat megtalálható (szerzők, cím, kiadó, terjedelem, formátum), és sok esetben a kiadványok tartalomjegyzéke is olvasható.


A nyomtatott kiadványok rendelése kapcsán felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben átutalásos fizetési formát választott és a kiküldött díjbekérő elutalására nem kerül sor 3 munkanapon belül, úgy a termékek azonnali elérhetőségét nem tudjuk garantálni.

A díjbekérő bruttó összegét a 10300002-33221799-00003285 számú, MBH Banknál vezetett  bankszámlaszámra kérjük elutalni, a közlemény rovatba feltüntetve a rendelési értesítőben megadott rendelés számot.

A díjbekérőben szereplő bruttó összeg bankszámlánkon történt jóváírását követően kiállítjuk a számlát és a megadott címre postázzuk a küldeményt. 

Minden megrendelés esetében 2024. január 1-től a minimum postaköltség 3.250 Ft, mely a csomag súlyától függően változhat!

Minden Foxpost csomagautomatába történnő kiszállítás esetében a szállítás költsége 1.150 Ft!

 

A kínálatunkban elektronikus kiadványok is megtalálhatóak. Ezen kiadványok külön vásárlási folyamat során érhetőek el, fizetésükre kizárólag online bankkártyás folyamat keretében van lehetőség. Ezen kiadványok felületén vízjelezetten megjelenik a vevő neve, telefonszáma és a várásláskor megadott e-mail címe. A kiadványok nyomtatása nem lehetséges, titkosított .pdf formátumba kerülnek kiküldésre a sikeres online bankkártyás vásárlást követően, a vásárló által regisztrált e-mail címre. A titkosított .pdf file a vásárláskor megadott regisztrációs e-mail cím beírását követően válik olvashatóvá.

 

Naprakész információ, felvilágosítás kérhető a kiadványokról:

bolt@sze.hu

+36-96/613-575

ÁSZF