Minibasket

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft
bezar
A termék sikeresen a kosárba került!

INNOVÁCIÓS KIÁLLÍTÁS ÉS TALÁLMÁNYI VÁSÁR GYŐRBEN

A Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Kiállítás és Találmányi Vásár 2010.04.16-án került először megrendezésre. Azóta eltel 12 év, mely idő alatt a rendezvény fokozatosan fejlődött és az egyre bővülő résztvevői körnek köszönhetően mára a Széchenyi  István Egyetemi Auláját megtöltő, a régió legjelentősebb innovációs rendezvényévé nőtte ki magát.

A számos újítás, szabadalmaztatott, innovatív eljárás, termék és projektötlet, mely itt megjelenik, évről évre egyre több érdeklődőt vonz korosztálytól függetlenül. A rendezvény az elejétől fogva azt tűzte ki céljául, hogy a kiállítók olyan kreatív ötleteket, újításokat, mutassanak be a látogatók számára, melyek addig nem voltak elérhetők, megismerhetők a nagyközönség számára, ugyanakkor a szakmai látogatók is megtalálják a szakterületüknek megfelelő újdonságokat.

Mivel iparági szempontok nem korlátozták eddig sem a jelentkezést, így minden évben sokszínű kiállítói kör képviselteti magát az ingyenes megjelenést biztosító vásáron.

A kiállításnak fontos része a kísérő rendezvényként szervezett szakmai programsorozat. Az új iparági trendek és kihívások által inspirált előadások és workshopok alkalmával a résztvevőknek lehetőségük nyílik széleskörű eszmecserére, új szakmai kapcsolatok kialakítására és ismeretbővítésre.

A rendezvény záró eseménye a díjkiosztó. A szakmai zsűri által kiválasztott 2 leginnovatívabb cég nyeri el kiállítás Szakmai Díját és Szakmai Különdíját.