Minibasket

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft
bezar
A termék sikeresen a kosárba került!

ÁSZF

A Webáruház URL címe: http://univgyor.hu/webshop/index


A webáruház üzemeltetőjének (továbbiakban Üzemeltető) adatai:
Cégnév: Universitas-Győr Nonprofit Kft.
Székhely címe: 9026 Győr Egyetem tér 1.

Telefonszám: +36 96 613-575

E-mail cím: bolt@sze.hu

Cégjegyzékszám: 08-09-015303
Adószám: 21508211-2-08
Bankszámlaszám: 10300002-33221799-00003285

Szerződés nyelve: Magyar

 

A vásárlás feltétele

Az Internetes Áruházban történő vásárlás alapfeltétele, hogy a Megrendelő minden tekintetben elfogadja a jelen üzleti szabályzatban foglalt feltételeket. E feltételek elfogadását jelenti a rendelések feladása a "Fizetés" gombra kattintva.

A rendelés elküldése nem minősül írásban megkötött szerződésnek, hanem rendelésnek. Ez a megrendelés akkor válik érvényes szerződéssé, ha visszaigazoltuk megrendelését.

A megrendelések utólag megtekinthetők a belépés után a webbolt mellett lévő sematikus fugáróból lenyíló "rendeléseim" gombra kattintva.

Webáruházunk nyelve magyar, információk csak magyar nyelven érhetők el, megrendelések csak magyar nyelven adhatók le.


Vásárlási módok

Személyes átvétel: a Megrendelő az Interneten leadott rendelés után kapott visszaigazolást követően a üzletünkbe befáradva hagyományos módon vásárolva tudja megvásárolni a kiválasztott terméket. Az Interneten leadott rendelés előnye, hogy a visszaigazolt terméket félretesszük a nevére, így biztos lehet abban, hogy időközben nem fogy el. Üzletünkben 3 munkanapig tudjuk félre tenni a terméke(ke)t.

Megadott szállítási címre történő kiküldés: a Megrendelő az interneten leadott rendelés kifizetése után a megadott szállítási címre szállítva kapja meg a megrendelt terméket.

 

Fizetési módok

A Megrendelő a megrendelt terméket a szállítás/ átvétel módjától függően vagy díjbekérő alapján banki átutalással, vagy online bankkártyás fizetéssel, vagy a személyes átvétel esetében a Üzletünkben bankkártyával vagy készpénzben tudja kifizetni.


Garancia és szavatosság

Az Üzemeltető az általa eladott termékekre a hatályos jogszabályoknak megfelelő garanciát, illetve szavatosságot vállal. [151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet]. Az Üzemeltető a megvásárolt termékekre vonatkozóan visszafizetési vagy cseregaranciát csak abban az esetben vállal, ha az adott termék bizonyítottan hibás és a hiba bizonyítottan a termékek átvétele előtt keletkezett. Az átvett termékekkel kapcsolatban hiányosságokra, avagy sérülésre vonatkozóan reklamációt csak abban az esetben tudunk elfogadni, ha az adott termék átvételekor a hiba bizonyíthatóan nem volt kideríthető, illetve ha az adott termék bizonyíthatóan gyári hibás. Az Üzemeltető tartalmi nemtetszés miatt semmiféle garanciát nem tud vállalni.


Személyes adatok kezelése

Az Üzemeltető birtokába került mindennemű személyes adatra vonatkozóan az általános adatvédelmi előírások az irányadóak. A személyes adatok felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának megfelelően történik.

Az Üzemeltető a Megrendelők adatait kizárólag a vásárlás teljesítése, és a vásárlási feltételeinek későbbi bizonyításának érdekében, illetve a látogató által kért hírlevél rendelkezésre bocsátása érdekében tárolja, illetve használja fel.

Adatok átadása harmadik félnek csak és kizárólag abban az esetben fordulhat elő, ha a harmadik fél azt a vásárlás teljesítése érdekében, mint alvállalkozó a vásárlással összefüggő részfeladatának teljesítéséhez elengedhetetlenül szükséges módon fel kell, hogy használja és ebben az esetben is csak és kizárólag azon adatok átadásáról lehet szó, melyek a részfeladat teljesítéséhez elengedhetetlenül szükségesek (például a kiszállítást végző alvállalkozó esetében a szállítási cím és az átvételre jogosult személy nevének megadása). Az esetlegesen alkalmazott alvállalkozókra ugyanúgy kötelező érvényűek az Adatvédelmi törvény előírásai.

A felelősség korlátozása

Az Üzemeltető nem vállal semminemű felelősséget az Internet Áruházhoz való csatlakozás során használt technikai (hardver, szoftver) és vagy kommunikációs (internet) infrastruktúra által okozott hibákért, kellemetlenségekért, közvetlen vagy közvetett károkért függetlenül attól, hogy az a szerver vagy a kliens oldali üzemszerű vagy rendkívüli, nem üzemszerű működésből adódott.

Az Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy indoklás nélkül bármilyen információt bármikor megváltoztasson (beleértve a jelen üzletszabályzatot is), ami az Internet Áruházban található, így a termékeket, azok leírását, a termékek alap vagy akciós árát. Az Internet Áruházzal kapcsolatos mindennemű információ hozzáférhető, így mindebből adódóan a mindenkori információk nem ismeretéből származó hibákért, kellemetlenségekért, közvetlen vagy közvetett károkért az Üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal.

A honlapunkon megjelenő adatokat és információkat törekszünk a lehető legnagyobb gondossággal, többszöri ellenőrzés mellett összeállítani illetve közölni. Ennek ellenére nem zárható ki annak lehetősége, hogy egyes esetekben szerkesztési vagy más ok folytán téves vagy hiányos adatok kerülnek honlapunkra. Tekintettel arra, hogy a honlapunkon elérhető információk csak tájékoztatásul szolgálnak, az Üzemeltető nem vállal felelősséget a honlapon megjelenő adatok, dokumentumok, információk, képek, ábrák, grafikonok és grafikák teljes pontosságáért és azért, hogy azok az Ön által szándékozott célra történő felhasználásra alkalmasak, így az ezzel kapcsolatos kockázat teljes mértékben Önt terheli.

Ennek megfelelően az Üzemeltető nem vállal felelősséget semmilyen, az ezek felhasználása kapcsán esetlegesen Önnél keletkező bármilyen jellegű közvetett vagy közvetlen kárért, kiadásért illetve költségért, beleértve természetesen az adatvesztéssel kapcsolatos károkat és az elmaradt hasznot is.

Sajnos minden igyekezetünk ellenére előfordulhat, hogy egy termék ára esetleg téves, ebben az esetben az áru elküldése előtt egyeztetés végett telefonon (vagy e-mail-ben) egyeztetünk Önnel.

Regisztrált felhasználónk rendeléskor megbízza az Üzemeltetőt, hogy helyette a rendszerben általa megjelölt termékeket szerezze be, szállítsa számára házhoz a megbízáskor megadott címre. A rendelés teljesítése érdekében az Üzemeltető a megbízó érdekében, de a saját nevében megrendeli a terméket és azt a a megbízó részére eljuttatja /átadja. Az Üzemeltető ezen megbízás teljesítésekor szállítmányozóként szerepel.

Webáruházunkban minden 14. évét betöltött személy szabadon rendelhet termékeket.

Az Üzemeltető internetes webáruházában csak 14. életévét betöltött egyén regisztrálhat, rendelhet.

A rendszerben közölt árak tájékoztató jellegűek. Amennyiben a megrendelt termékek ára eltérne a honlapon szereplő ártól, az Üzemeltető a megrendelőt erről elektronikus levélben (email) értesíti. Megrendelő amennyiben az új árat nem fogadja el, díjmentesen visszamondhatja megrendelését.

A megjelenített termékfotók nem minden esetben azonosak a szállított termékkel, a képek nem azonosítják egyértelműen a terméket, de utalnak rá.


Elállási feltételek

Megrendelőnek visszaigazolás előtt díjmentesen elállhat vételi szándékától az alábbi módokon:

Telefonon
Email-ben
Személyesen üzletünkben

A kiszállított termékek cseréje, visszavétele, visszaszállítása nem lehetséges.
Az Üzemeltető az elmaradt teljesítés miatt keletkezett anyagi és erkölcsi kárért felelősséget nem vállal. Ezért megrendelő kártérítési igénnyel nem élhet. Amennyiben ez lehetséges, ilyen esetekben a megrendelés előtti állapot visszaállítására törekszik (pl. átutalt díjak visszafizetése).
Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy a házhoz szállítást indoklás nélkül visszautasítsa.
Minden egyéb kérdésben a Ptk. vonatkozó rendelkezései az irányadóak.
Az Üzemeltető a felhasználási feltételeket bármikor megváltoztathatja. Erről a már regisztrált felhasználóknak email értesítést küld.

Bankkártyás fizetés esetében a kártyabirtokosnak joga van 14 napon belül indoklás nélkül elállni a megrendeléstől.


Szállítási díjak

A fizetés során a megrendelés leadásával kerül véglegesítésre az előzetesen kalkulált szállítási díj , a minimális szállítási díj 1150 Ft .


Szállítás módja, időpontja

A kiszállítást szerződött partner végzi, aki a kiszállítás időpontjáról a rendelésben megadott elérhetőségén értesíti a megrendelőt.

 

Elektronikus kiadványok

Az elektronikus kiadványok csak online bankkártyás fizetés keretében érhetőek elEzen kiadványok felületén vízjelezetten megjelenik a vevő neve, telefonszáma és a várásláskor megadott e-mail címe. A kiadványok nyomtatása nem lehetséges, titkosított .pdf formátumba kerülnek kiküldésre a sikeres online bankkártyás vásárlást követően, a vásárló által regisztrált e-mail címre.

titkosított .pdf file a vásárláskor megadott regisztrációs e-mail cím megadását követően válik olvashatóvá.


Egyéb rendelkezések

Egyebekben a felek közötti kötelezettségek és jogok tekintetében a Ptk. és a 17/1999. Korm. r. szabályai az irányadók.

A honlapon található információk a tájékoztatást szolgálják, az esetleges pontatlanságokból eredő károkért felelősséget nem vállalunk, az Üzemeltető a felé bejelentett hibákat, észrevételeket a lehető legrövidebb időn belül javítja, pontosítja.


Adott termékek megvásárlása során a mindekori hatályos ÁSZF érvényes.