Minibasket

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft
bezar
A termék sikeresen a kosárba került!

Köszöntő

Tisztelt Érdeklődő!

Köszöntjük Önt az UNIVERSITAS-Győr Nonprofit Kft weboldalán

A weboldalon megtalálja azokat a hasznos információkat, amelyek üzletágaink működésével kapcsolatosak, legyen szó kutatási, mérnöki feladatokról, pályázatokról, könyvkiadásról vagy felnőttképzésről.

Amennyiben kapcsolatba kíván velünk lépni, jól képzett munkatársakkal, egyetemi háttérrel és széleskörű vállalati kapcsolatrendszerrel várjuk megkeresését.

HÍREK

VEDD IGÉNYBE A JEGYZETTÁMOGATÁST!

Kedves Hallgató!

A 2018/2019. tanév tavaszi félévének jegyzettámogatása igénybe vehető 2019.06.28-ig az UNIVERSITAS Papír- és Könyvesboltban. Összege 1427 Ft/fő, melyre minden államilag finanszírozott képzésben résztvevő, nappali tagozatos hallgató jogosult! A jegyzettámogatás felhasználható tankönyvekre, jegyzetekre, nyelvkönyvekre, szótárakra. A boltban egyéni megrendeléseket is felveszünk a kínálatban nem szereplő könyvekre!

X. Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Kiállítás és Találmányi Vásár

Tisztelt Érdeklődők!

Szerettel várjuk Önöket az idei évben immár tizedik alkalommal megrendezésre kerülő Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Kiállítás és Találmányi Vásárra.

A kiállítás 2019. április 10-én 9:00 órától látogatható a Széchenyi István Egyetemen aulájában.

A rendezvény részletes programja itt tekinthető meg.

Metallográfiai tanfolyam vas alapú ötvözetekre/Metallográfiai tanfolyam alumínium alapú ötvözetekre

Az Universitas-Győr Nonprofit Kft. a Széchenyi István Egyetem Anyagvizsgáló Laboratóriumának szakmai támogatásával 40 tanórás képzést indít  2019. májusában "Metallográfiai tanfolyam vas alapú ötvözetekre", illetve „Metallográfiai tanfolyam alumínium alapú ötvözetekre címmel. Az ötnapos képzésen a résztvevők anyag - és gyártásismereti, anyagvizsgálati, műszer – és készülékismereti, vizsgálattechnológiai és metallográfiai alapismereteket sajátíthatnak el.

Érdeklődöm ...