Minibasket

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft
bezar
A termék sikeresen a kosárba került!

Köszöntő

Tisztelt Érdeklődő!

Köszöntjük Önt az UNIVERSITAS-Győr Nonprofit Kft weboldalán

A weboldalon megtalálja azokat a hasznos információkat, amelyek üzletágaink működésével kapcsolatosak, legyen szó kutatási, mérnöki feladatokról, pályázatokról, könyvkiadásról vagy felnőttképzésről.

Amennyiben kapcsolatba kíván velünk lépni, jól képzett munkatársakkal, egyetemi háttérrel és széleskörű vállalati kapcsolatrendszerrel várjuk megkeresését.

HÍREK

Universitas Papír- és Könyvesbolt nyitva tartás

Tisztelt Vásárlóink!

Ezúton értesítjük Önöket, hogy üzletünk 2018. április 21-én, szombaton zárva tart.

Szíves megértésüket köszönjük!

Nyereményjáték

Kedves Résztvevők!

A IX. Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs és Találmányi Vásár kihúzott nyereményszelvényeinek sorszámai a http://univgyor.hu/ix-innovacios-kiallitas-2018 oldalon elérhetők. A nyeremények a szelvény bemutatásával az Universitas Papír- és Könyvesboltban vehetők át.

VEDD IGÉNYBE A JEGYZETTÁMOGATÁST!

Kedves Hallgató!

VEDD IGÉNYBE A JEGYZETTÁMOGATÁST!

A 2017/2018 tanév tavaszi félévének jegyzettámogatása igénybe vehető 2018.06.29-ig az UNIVERSITAS Papír- és Könyvesboltban. Összege 1427 Ft/fő, melyre minden államilag finanszírozott képzésben résztvevő, nappali tagozatos hallgató jogosult! A jegyzettámogatás felhasználható tankönyvekre, jegyzetekre, nyelvkönyvekre, szótárakra. A boltban egyéni megrendeléseket is felveszünk a kínálatban nem szereplő könyvekre!

ESD koordinátor (E-000518/2014/B003) képzés

Az Universitas-Győr Nonprofit Kft. és a Rondó Electronic Kft. együttműködésének keretén belül a Kormányhivatal által engedélyezett ESD koordinátori képzés indul. A négy napos képzés célja olyan szakemberek kiképzése, akik az elektrosztatikus feltöltődés és kisülés (ESD) által okozott problémát kezelni tudják. A résztvevők a képzés sikeres elvégzése után rendelkezni fognak azzal a szakmai tudással, amely az ESD feladatok felelősségteljes ellátását biztosítja. Az ESD Magyarország és Európa oktatásában nem, vagy kismértékben oktatott terület. Képzésünk ezt az űrt kívánja betölteni.

Érdeklődöm ...