Minibasket

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft
bezar
A termék sikeresen a kosárba került!

Köszöntő

Tisztelt Érdeklődő!

Köszöntjük Önt az UNIVERSITAS-Győr Nonprofit Kft weboldalán.

A weboldalon megtalálja azokat a hasznos információkat, amelyek üzletágaink működésével kapcsolatosak, legyen szó kutatási, mérnöki feladatokról, pályázatokról, könyvkiadásról vagy felnőttképzésről.

Amennyiben kapcsolatba kíván velünk lépni, jól képzett munkatársakkal, egyetemi háttérrel és széleskörű vállalati kapcsolatrendszerrel várjuk megkeresését.

HÍREK

Jegyzettámogatás felhasználása

Kedves Hallgató! VEDD IGÉNYBE A JEGYZETTÁMOGATÁST!

A 2019/2020. TANÉV TAVASZI FÉLÉVÉNEK JEGYZETTÁMOGATÁSA igénybe vehető 2020.06.30-IG az UNIVERSITAS PAPÍR- ÉS KÖNYVESBOLTBAN. ÖSSZEGE 1.746 Ft/fő, melyre minden ÁLLAMILAG FINANSZÍROZOTT képzésben részt vevő, NAPPALI TAGOZATOS HALLGATÓ jogosult! A jegyzettámogatás felhasználható tankönyvekre, jegyzetekre, nyelvkönyvekre, szótárakra. A boltban egyéni megrendeléseket is felveszünk a kínálatban nem szereplő könyvekre! Hétfőtől péntekig, 8 és 15 óra között várunk szeretettel.

Az UNIVERSITAS Papír-és Könyvesbolt 2020. május 11-től újra nyitva!

Tisztelt Vásárlóink, Kedves Hallgatók!
2020. május 11-től üzletünk újra nyitva tart! Hétfőtől péntekig, 8 és 15 óra között, a kötelező biztonsági intézkedések betartása mellett, ismét várunk mindenkit nagy szeretettel!

Az UNIVERSITAS Papír- és Könyvesbolt munkatársai

ESD koordinátor képzés, ESD koordinátor továbbképzés tájékoztató

Tisztelt Érdeklődők!

 

A tavaszra meghirdetett ESD koordinátor képzés és az ESD koordinátor továbbképzés elmaradtak. A kialakult járványügyi helyzet alakulásának függvényében tájékoztatjuk a tisztelt Érdeklődőket az új képzési időpontokról.

Szíves megértésüket köszönjük!