Köszöntő

Tisztelt Érdeklődő!

Köszöntjük Önt az UNIVERSITAS-Győr Nonprofit Kft weboldalán. A weboldalon megtalálja azokat a hasznos információkat, amelyek üzletágaink működésével kapcsolatosak, legyen szó kutatási, mérnöki feladatokról, pályázatokról, könyvkiadásról vagy felnőttképzésről. Amennyiben kapcsolatba kíván velünk lépni, jól képzett munkatársakkal, egyetemi háttérrel és széleskörű vállalati kapcsolatrendszerrel várjuk megkeresését.

Hírek

Kedves Hallgató! VEDD IGÉNYBE A JEGYZETTÁMOGATÁST!

A 2016/2017 tanév őszi félévének jegyzettámogatása igénybe vehető 2016.12.15-ig az UNIVERSITAS Papír- és Könyvesboltban. Összege 1427 Ft/fő*, melyre minden államilag finanszírozott, vagy állami ösztöndíjban/részösztöndíjban részesülő, nappali tagozatos hallgató jogosult! A jegyzettámogatás felhasználható tankönyvekre, jegyzetekre, nyelvkönyvekre, szótárakra. A boltban egyéni megrendeléseket is felveszünk a kínálatban nem szereplő könyvekre!
*Azok a hallgatók, akik rendelkeznek a 2015/2016 tanév tavaszi félévéről fel nem használt jegyzettámogatással és ebben a félévben is jogosultak, a korábban fel nem használt támogatást is igénybe vehetik. 


Tájékoztató jegyzetek, tankönyvek vásárlásáról és megrendeléséről

Részletek ...

 

Metallográfiai tanfolyam vas alapú ötvözetekre

Az Universitas-Győr Nonprofit Kft. és a Grimas Ipari Kereskedelmi Kft. a Magyar Anyagvizsgálók Egyesülete (MAE) támogatásával 40 tanórás képzést indít "Metallográfiai tanfolyam vas alapú ötvözetekre" címmel, a Széchenyi István Egyetem Anyagvizsgáló Laboratóriumának szakmai támogatásával. Az ötnapos képzésen a résztvevők anyag - és gyártásismereti, anyagvizsgálati, műszer – és készülékismereti, vizsgálattechnológiai és metallográfiai alapismereteket sajátíthatnak el.

Érdeklődöm ...