Minibasket

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft
bezar
A termék sikeresen a kosárba került!

Köszöntő

Tisztelt Érdeklődő!

Köszöntjük Önt az UNIVERSITAS-Győr Nonprofit Kft weboldalán.

A weboldalon megtalálja azokat a hasznos információkat, amelyek üzletágaink működésével kapcsolatosak, legyen szó kutatási, mérnöki feladatokról, pályázatokról, könyvkiadásról vagy felnőttképzésről.

Amennyiben kapcsolatba kíván velünk lépni, jól képzett munkatársakkal, egyetemi háttérrel és széleskörű vállalati kapcsolatrendszerrel várjuk megkeresését.

HÍREK

Közúti biztonsági auditor továbbképzés

 

Az Universitas-Győr Nonprofit Kft., mint felnőttképzési tevékenység végzésére jogosult intézmény (felnőttképző nyilvántartásba vételi száma: B/2020/004150), 16 órás (+ vizsga) „Közúti biztonsági auditor továbbképzést” hirdet. A tanfolyami oktatás részben online, részben Budapesten személyes részvétellel történik és vizsgával zárul. A tanfolyamot 2022. szeptember-októberben tervezzük a mindenkori járványügyi szabályok figyelembevételével.

Jelentkezni legkésőbb 2022. július 10-ig lehet az oktatas@univgyor.hu címen, a kitöltött jelentkezési lap, önéletrajz, auditori bizonyítványmásolat, valamint a jelentkező közreműködésével készített audit e-mailben történő megküldésével.

 A képzés további részletei, a jelentkezési lap az alábbi linken érhető el:

 Érdeklődöm ...

VEDD IGÉNYBE A JEGYZETTÁMOGATÁST!

Kedves Hallgató!

VEDD IGÉNYBE A JEGYZETTÁMOGATÁST!

A 2021/2022 tanév tavaszi félévének jegyzettámogatása igénybe vehető 2022. június 30.-ig az UNIVERSITAS Papír- és Könyvesboltban. Összege 1.746 Ft/fő, melyre minden államilag finanszírozott képzésben résztvevő, nappali tagozatos hallgató jogosult! A jegyzettámogatás felhasználható tankönyvekre, jegyzetekre, nyelvkönyvekre, szótárakra. A boltban egyéni megrendeléseket is felveszünk a kínálatban nem szereplő könyvekre!