Minibasket

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft
bezar
A termék sikeresen a kosárba került!

Köszöntő

Tisztelt Érdeklődő!

Köszöntjük Önt az UNIVERSITAS-Győr Nonprofit Kft weboldalán

A weboldalon megtalálja azokat a hasznos információkat, amelyek üzletágaink működésével kapcsolatosak, legyen szó kutatási, mérnöki feladatokról, pályázatokról, könyvkiadásról vagy felnőttképzésről.

Amennyiben kapcsolatba kíván velünk lépni, jól képzett munkatársakkal, egyetemi háttérrel és széleskörű vállalati kapcsolatrendszerrel várjuk megkeresését.

HÍREK

UNIVERSITAS Papír- és Könyvesbolt nyári nyitva tartás

Kedves Váráslóink!

 

Az UNIVERSITAS Papír- és Könyvesbolt 2019.07.18-tól 2019.08.20-ig szabadság miatt zárva tart. Ez idő alatt az E-Jegyzetboltban, illetve elektronikusan megrendelt csomagok feladása és kiküldése szünetel. 2019.08.21-től a megszokott nyitvatartási rend szerint (H-P: 8-16) várjuk Önöket, illetve fogadjuk a megrendeléseket.

Megértésüket köszönjük!

Kellemes pihenést és szép nyarat kívánunk Mindenkinek!

 

Az UNIVERSITAS Papír- és Könyvesbolt csapata 

ESD koordinátor (E-000518/2014/B003) képzés

Az Universitas-Győr Nonprofit Kft. és a Rondó Electronic Kft. együttműködésének keretén belül a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal (jogutód: Pest Megyei Kormányhivatal) által engedélyezett ESD koordinátori képzés indul. A négy napos képzés célja olyan szakemberek kiképzése, akik az elektrosztatikus feltöltődés és kisülés (ESD) által okozott problémát kezelni tudják. A résztvevők a képzés sikeres elvégzése után rendelkezni fognak azzal a szakmai tudással, amely az ESD feladatok felelősségteljes ellátását biztosítja. ESD koordinátor képzésünket évente kétszer, tavasszal és ősszel indítjuk. 2019. őszi képzésünk időpontját kitűztük, a jelentkezéseket fogadjuk.

Érdeklődöm ...

Közúti biztonsági auditor alapképzés

Az Universitas-Győr Nonprofit Kft. a Nemzeti Közlekedési Hatóság engedélyével rendelkező „Közúti biztonsági auditor alapképzés" c. képzésére jelentkezéseket befogadunk.

A képzés elvégzése feltétele a közúti biztonsági hatásvizsgálat, a közúti biztonsági audit, az üzemeltetett úthálózat közlekedésbiztonsági rangsorolása, valamint a közúti biztonsági felülvizsgálattal kapcsolatos feladatokra szerezhető jogosultságnak.

A képzést megfelelő számú résztvevő jelentkezése esetén indítjuk.

Kérjük, érdeklődésüket/jelentkezésüket legkésőbb 2019. szeptember 10-ig, Dr. Miletics Dániel adjunktusnál jelezzék a mileticsd@sze.hu e-mail címen, a kitöltött jelentkezési lap, önéletrajz és bizonyítványmásolat megküldésével.

(A jelentkezési lap honlapunkról letölthető)

A tanfolyam további részleteiről, a jelentkezés feltételeiről az alábbi linken keresztül tájékozódhat:

Érdeklődöm ...

Metallográfiai tanfolyam vas alapú ötvözetekre/Metallográfiai tanfolyam alumínium alapú ötvözetekre

Az Universitas-Győr Nonprofit Kft. a Széchenyi István Egyetem Anyagvizsgáló Laboratóriumának szakmai támogatásával 40 tanórás képzést indít 2019 őszén "Metallográfiai tanfolyam vas alapú ötvözetekre", illetve „Metallográfiai tanfolyam alumínium alapú ötvözetekre - Öntészeti ötvözetek metallográfiája" címmel. Az ötnapos képzésen a résztvevők anyag - és gyártásismereti, anyagvizsgálati, műszer – és készülékismereti, vizsgálattechnológiai és metallográfiai alapismereteket sajátíthatnak el.

Érdeklődöm ...