Minibasket

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft
bezar
A termék sikeresen a kosárba került!

Köszöntő

Tisztelt Érdeklődő!

Köszöntjük Önt az UNIVERSITAS-Győr Nonprofit Kft weboldalán

A weboldalon megtalálja azokat a hasznos információkat, amelyek üzletágaink működésével kapcsolatosak, legyen szó kutatási, mérnöki feladatokról, pályázatokról, könyvkiadásról vagy felnőttképzésről.

Amennyiben kapcsolatba kíván velünk lépni, jól képzett munkatársakkal, egyetemi háttérrel és széleskörű vállalati kapcsolatrendszerrel várjuk megkeresését.

HÍREK

Universitas Papír- és Könyvesbolt nyári nyitva tartás

Tisztelt Vásárlóink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az Universitas Papír- és Könyvesbolt 2018.07.05-től 2018.07.11-ig 8:00-13:00-ig tart nyitva. Üzletünk 2018.07.12-től 2018. 08.20-ig leltározás és szabadságolás miatt zárva tart. Az e-jegyzetboltban történő rendelések feldolgozása augusztus 21. után kezdődik meg.

Szíves megértésüket ezúton is köszönjük!

A Jegyzetbolt munkatársai

ESD koordinátor (E-000518/2014/B003) képzés

Az Universitas-Győr Nonprofit Kft. és a Rondó Electronic Kft. együttműködésének keretén belül a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal (jogutód: Pest Megyei Kormányhivatal) által engedélyezett ESD koordinátori képzés indul. A négy napos képzés célja olyan szakemberek kiképzése, akik az elektrosztatikus feltöltődés és kisülés (ESD) által okozott problémát kezelni tudják. A résztvevők a képzés sikeres elvégzése után rendelkezni fognak azzal a szakmai tudással, amely az ESD feladatok felelősségteljes ellátását biztosítja. ESD koordinátor képzésünket évente kétszer, tavasszal és ősszel indítjuk. 2018. őszi képzésünk időpontját kitűztük, a jelentkezéseket fogadjuk.

Érdeklődöm ...