Köszöntő

Tisztelt Érdeklődő!

Köszöntjük Önt az UNIVERSITAS-Győr Nonprofit Kft weboldalán. A weboldalon megtalálja azokat a hasznos információkat, amelyek üzletágaink működésével kapcsolatosak, legyen szó kutatási, mérnöki feladatokról, pályázatokról, könyvkiadásról vagy felnőttképzésről. Amennyiben kapcsolatba kíván velünk lépni, jól képzett munkatársakkal, egyetemi háttérrel és széleskörű vállalati kapcsolatrendszerrel várjuk megkeresését.

Hírek

Universitas Papír- és Könyvesbolt nyári nyitva tartás

Tisztelt Vásárlóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az Universitas Papír- és Könyvesbolt 2016. augusztus 1-től 2016. augusztus 19-ig szabadság miatt zárva tart. Nyitás 2016. augusztus 22-én. Szíves megértésüket ezúton is köszönjük!

 

Tájékoztató jegyzetek, tankönyvek vásárlásáról és megrendeléséről

Részletek ...

 

ESD koordinátor (E-000518/2014/B003) képzés

Az Universitas-Győr Nonprofit Kft. és a Rondó Electronic Kft. együttműködésének keretén belül a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal által engedélyezett ESD koordinátori képzés indul. A négy napos képzés célja olyan szakemberek kiképzése, akik az elektrosztatikus feltöltődés és kisülés (ESD) által okozott problémát kezelni tudják. A résztvevők a képzés sikeres elvégzése után rendelkezni fognak azzal a szakmai tudással, amely az ESD feladatok felelősségteljes ellátását biztosítja. Az ESD Magyarország és Európa oktatásában nem, vagy kismértékben oktatott terület. Képzésünk ezt az űrt kívánja betölteni.

Érdeklődöm ...

 

Közúti biztonsági auditor alapképzés

Az Universitas-Győr Nonprofit Kft. a Nemzeti Közlekedési Hatóság engedélyével rendelkező „közúti biztonsági auditor alapképzés" c. képzésére jelentkezéseket befogadunk.
A képzés elvégzése feltétele a közúti biztonsági hatásvizsgálat, a közúti biztonsági audit, az üzemeltetett úthálózat közlekedésbiztonsági rangsorolása, valamint a közúti biztonsági felülvizsgálattal kapcsolatos feladatokra szerezhető jogosultságnak.
A képzést megfelelő számú résztvevő jelentkezése esetén indítjuk.
Kérjük, érdeklődésüket/jelentkezésüket Dr. Miletics Dániel adjunktusnál jelezzék az mileticsd@sze.hu e-mail címen, a kitöltött jelentkezési lap, önéletrajz és bizonyítványmásolat megküldésével.
(A jelentkezési lap honlapunkról letölthető)
A tanfolyam további részleteiről, a jelentkezés feltételeiről az alábbi linken keresztül tájékozódhat:

Érdeklődöm ...