Minibasket

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft
bezar
A termék sikeresen a kosárba került!

Köszöntő

Tisztelt Érdeklődő!

Köszöntjük Önt az UNIVERSITAS-Győr Nonprofit Kft weboldalán.

A weboldalon megtalálja azokat a hasznos információkat, amelyek üzletágaink működésével kapcsolatosak, legyen szó kutatási, mérnöki feladatokról, pályázatokról, könyvkiadásról vagy felnőttképzésről.

Amennyiben kapcsolatba kíván velünk lépni, jól képzett munkatársakkal, egyetemi háttérrel és széleskörű vállalati kapcsolatrendszerrel várjuk megkeresését.

HÍREK

Nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

 

Az UNIVERSITAS Papír- és Könyvesbolt 2021.04.07-től újra a megszokott nyitvatartási időben várja kedves vásáróit.

A jegyzettámogatást lehetőség van a személyes vásárlás alkalmával is igénybe venni.

 

Üdvözlettel: 

Az UNIVERSITAS Papír- és Könyvesbolt munkatársai

Jegyzettámogatás felhasználása

Kedves Hallgatók!

 

A 2020/2021. TANÉV TAVASZI FÉLÉVÉNEK JEGYZETTÁMOGATÁSA igénybe vehető 2021.06.30-ig az UNIVERSITAS PAPÍR- ÉS KÖNYVESBOLTBAN, valamint az E-JEGYZETBOLTJÁBAN, HTTP://UNIVGYOR.HU/JEGYZETBOLT. ÖSSZEGE 1.746 Ft/fő, melyre minden ÁLLAMILAG FINANSZÍROZOTT képzésben résztvevő, NAPPALI TAGOZATOS HALLGATÓ jogosult! A jegyzettámogatás felhasználható TANKÖNYVEKRE, JEGYZETEKRE, NYELVKÖNYVEKRE, SZÓTÁRAKRA. A jegyzettámogatás igénybevételhez szükséges a Neptun kód megadása.

Az online megrendelt kiadványokat a fizetendő végösszeg banki átutalása után áll módunkban elküldeni. A kiküldési idő a beérkezett megrendelések mennyiségétől függően 5-10 nap is lehet. A megrendelt könyvek postázása a kialakult járványügyi veszélyhelyzettel kapcsolatban bevezetett további intézkedések, korlátozások hatására módosulhat (posta, üzletek nyitvatartási idejének korlátozása, stb.).

Naprakész információ, felvilágosítás kérhető a bolt@sze.hu e-mail címen.