Minibasket

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft
bezar
A termék sikeresen a kosárba került!

Köszöntő

Tisztelt Érdeklődő!

Köszöntjük Önt az UNIVERSITAS-Győr Nonprofit Kft weboldalán

A weboldalon megtalálja azokat a hasznos információkat, amelyek üzletágaink működésével kapcsolatosak, legyen szó kutatási, mérnöki feladatokról, pályázatokról, könyvkiadásról vagy felnőttképzésről.

Amennyiben kapcsolatba kíván velünk lépni, jól képzett munkatársakkal, egyetemi háttérrel és széleskörű vállalati kapcsolatrendszerrel várjuk megkeresését.

HÍREK

Kedves Hallgatók! Ismét igénybe vehető a jegyzettámogatás!

2019/2020. tanév őszi félévének jegyzettámogatása igénybe vehető 2019.12.13-ig az UNIVERSITAS Papír- és KönyvesboltbanÖsszege 1456 Ft/fő, melyre minden államilag finanszírozott képzésben résztvevő, nappali tagozatos hallgató jogosult! Azon hallgatók, akik a 2018/2019. tanév tavaszi félévében nem használták fel a támogatásukat és ebben a félévben is jogosultak, a tavaszi félév megmaradt összegét is, mely 1427 Ft/fő, igénybe vehetik. A jegyzettámogatás felhasználható tankönyvekre, jegyzetekre, nyelvkönyvekre, szótárakra. A boltban egyéni megrendeléseket is felveszünk a kínálatban nem szereplő könyvekre!

Metallográfiai tanfolyam vas alapú ötvözetekre

Az Universitas-Győr Nonprofit Kft., a Széchenyi István Egyetem Anyagtudományi és Technológiai Tanszék Anyagvizsgáló Laboratóriumának szakmai támogatásával 40 órás képzést indít Metallográfiai tanfolyam vas alapú ötvözetekre tárgyban. Az ötnapos képzésen a résztvevők anyag - és gyártásismereti, anyagvizsgálati, műszer – és készülékismereti, vizsgálattechnológiai és metallográfiai alapismereteket sajátíthatnak el.

 

Érdeklődöm ...