Minibasket

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft
bezar
A termék sikeresen a kosárba került!

Főoldali hírek

UNIVERSITAS Papír- és Könyvesbolt nyári nyitva tartás

Kedves Váráslóink!

 

Az UNIVERSITAS Papír- és Könyvesbolt 2019.07.18-tól 2019.08.20-ig szabadság miatt zárva tart. Ez idő alatt az E-Jegyzetboltban, illetve elektronikusan megrendelt csomagok feladása és kiküldése szünetel. 2019.08.21-től a megszokott nyitvatartási rend szerint (H-P: 8-16) várjuk Önöket, illetve fogadjuk a megrendeléseket.

Megértésüket köszönjük!

Kellemes pihenést és szép nyarat kívánunk Mindenkinek!

 

Az UNIVERSITAS Papír- és Könyvesbolt csapata 

ESD koordinátor (E-000518/2014/B003) képzés

Az Universitas-Győr Nonprofit Kft. és a Rondó Electronic Kft. együttműködésének keretén belül a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal (jogutód: Pest Megyei Kormányhivatal) által engedélyezett ESD koordinátori képzés indul. A négy napos képzés célja olyan szakemberek kiképzése, akik az elektrosztatikus feltöltődés és kisülés (ESD) által okozott problémát kezelni tudják. A résztvevők a képzés sikeres elvégzése után rendelkezni fognak azzal a szakmai tudással, amely az ESD feladatok felelősségteljes ellátását biztosítja. ESD koordinátor képzésünket évente kétszer, tavasszal és ősszel indítjuk. 2019. őszi képzésünk időpontját kitűztük, a jelentkezéseket fogadjuk.

Érdeklődöm ...

Közúti biztonsági auditor alapképzés

Az Universitas-Győr Nonprofit Kft. a Nemzeti Közlekedési Hatóság engedélyével rendelkező „Közúti biztonsági auditor alapképzés" c. képzésére jelentkezéseket befogadunk.

A képzés elvégzése feltétele a közúti biztonsági hatásvizsgálat, a közúti biztonsági audit, az üzemeltetett úthálózat közlekedésbiztonsági rangsorolása, valamint a közúti biztonsági felülvizsgálattal kapcsolatos feladatokra szerezhető jogosultságnak.

A képzést megfelelő számú résztvevő jelentkezése esetén indítjuk.

Kérjük, érdeklődésüket/jelentkezésüket legkésőbb 2019. szeptember 10-ig, Dr. Miletics Dániel adjunktusnál jelezzék a mileticsd@sze.hu e-mail címen, a kitöltött jelentkezési lap, önéletrajz és bizonyítványmásolat megküldésével.

(A jelentkezési lap honlapunkról letölthető)

A tanfolyam további részleteiről, a jelentkezés feltételeiről az alábbi linken keresztül tájékozódhat:

Érdeklődöm ...

Metallográfiai tanfolyam vas alapú ötvözetekre/Metallográfiai tanfolyam alumínium alapú ötvözetekre

Az Universitas-Győr Nonprofit Kft. a Széchenyi István Egyetem Anyagvizsgáló Laboratóriumának szakmai támogatásával 40 tanórás képzést indít 2019 őszén "Metallográfiai tanfolyam vas alapú ötvözetekre", illetve „Metallográfiai tanfolyam alumínium alapú ötvözetekre - Öntészeti ötvözetek metallográfiája" címmel. Az ötnapos képzésen a résztvevők anyag - és gyártásismereti, anyagvizsgálati, műszer – és készülékismereti, vizsgálattechnológiai és metallográfiai alapismereteket sajátíthatnak el.

Érdeklődöm ...

Tájékoztató jegyzetek, tankönyvek vásárlásáról és megrendeléséről