Minibasket

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft
bezar
A termék sikeresen a kosárba került!

Főoldali hírek

Universitas Papír- és Könyvesbolt ünnepi nyitva tartás

Tisztelt Vásárlóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az UNIVERSITAS Papír- és Könyvesbolt 2019. december 16-tól 2020. január 3-ig leltár miatt zárva tart!

Az e-jegyzetboltban, illetve elektronikusan leadott rendeléseket 2019. december 6-ig fogadjuk és 2019. december 16-ig teljesítjük. A leltározási idő alatt a megrendelések feldolgozása és kiküldése szünetel. 2020. január 6-tól a megszokott nyitvatartási rend szerint várjuk Önöket, illetve fogadjuk a megrendeléseket.

Szíves megértésüket ezúton is köszönjük.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánunk!

Az UNIVERSITAS Papír- és Könyvesbolt munkatársai

Kedves Hallgatók! Ismét igénybe vehető a jegyzettámogatás!

2019/2020. tanév őszi félévének jegyzettámogatása igénybe vehető 2019.12.13-ig az UNIVERSITAS Papír- és KönyvesboltbanÖsszege 1456 Ft/fő, melyre minden államilag finanszírozott képzésben résztvevő, nappali tagozatos hallgató jogosult! Azon hallgatók, akik a 2018/2019. tanév tavaszi félévében nem használták fel a támogatásukat és ebben a félévben is jogosultak, a tavaszi félév megmaradt összegét is, mely 1427 Ft/fő, igénybe vehetik. A jegyzettámogatás felhasználható tankönyvekre, jegyzetekre, nyelvkönyvekre, szótárakra. A boltban egyéni megrendeléseket is felveszünk a kínálatban nem szereplő könyvekre!

Metallográfiai tanfolyam vas alapú ötvözetekre

Az Universitas-Győr Nonprofit Kft., a Széchenyi István Egyetem Anyagtudományi és Technológiai Tanszék Anyagvizsgáló Laboratóriumának szakmai támogatásával 40 órás képzést indít Metallográfiai tanfolyam vas alapú ötvözetekre tárgyban. Az ötnapos képzésen a résztvevők anyag - és gyártásismereti, anyagvizsgálati, műszer – és készülékismereti, vizsgálattechnológiai és metallográfiai alapismereteket sajátíthatnak el.

 

Érdeklődöm ...

Tájékoztató jegyzetek, tankönyvek vásárlásáról és megrendeléséről