Minibasket

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft
bezar
A termék sikeresen a kosárba került!

Főoldali hírek

ESD koordinátor (E-000518/2014/B003) képzés

Az Universitas-Győr Nonprofit Kft. és a Rondó Electronic Kft. együttműködésének keretén belül a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal (jogutód: Pest Megyei Kormányhivatal) által engedélyezett ESD koordinátori képzés indul. A négy napos képzés célja olyan szakemberek kiképzése, akik az elektrosztatikus feltöltődés és kisülés (ESD) által okozott problémát kezelni tudják. A résztvevők a képzés sikeres elvégzése után rendelkezni fognak azzal a szakmai tudással, amely az ESD feladatok felelősségteljes ellátását biztosítja. ESD koordinátor képzésünket évente kétszer, tavasszal és ősszel indítjuk. 2018. őszi képzésünk időpontját kitűztük, a jelentkezéseket fogadjuk.

Érdeklődöm ...

Nyereményjáték

Kedves Résztvevők!

A IX. Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs és Találmányi Vásár kihúzott nyereményszelvényeinek sorszámai a http://univgyor.hu/innovacios-kiallitas-2018 oldalon elérhetők. A nyeremények a szelvény bemutatásával az Universitas Papír- és Könyvesboltban vehetők át.

VEDD IGÉNYBE A JEGYZETTÁMOGATÁST!

Kedves Hallgató!

VEDD IGÉNYBE A JEGYZETTÁMOGATÁST!

A 2017/2018 tanév tavaszi félévének jegyzettámogatása igénybe vehető 2018.06.29-ig az UNIVERSITAS Papír- és Könyvesboltban. Összege 1427 Ft/fő, melyre minden államilag finanszírozott képzésben résztvevő, nappali tagozatos hallgató jogosult! A jegyzettámogatás felhasználható tankönyvekre, jegyzetekre, nyelvkönyvekre, szótárakra. A boltban egyéni megrendeléseket is felveszünk a kínálatban nem szereplő könyvekre!

Tájékoztató jegyzetek, tankönyvek vásárlásáról és megrendeléséről