Minibasket

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft
bezar
A termék sikeresen a kosárba került!

Főoldali hírek

VEDD IGÉNYBE A JEGYZETTÁMOGATÁST!

Kedves Hallgató!

A 2018/2019. tanév tavaszi félévének jegyzettámogatása igénybe vehető 2019.06.28-ig az UNIVERSITAS Papír- és Könyvesboltban. Összege 1427 Ft/fő, melyre minden államilag finanszírozott képzésben résztvevő, nappali tagozatos hallgató jogosult! A jegyzettámogatás felhasználható tankönyvekre, jegyzetekre, nyelvkönyvekre, szótárakra. A boltban egyéni megrendeléseket is felveszünk a kínálatban nem szereplő könyvekre!

X. Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Kiállítás és Találmányi Vásár

Tisztelt Érdeklődők!

Szerettel várjuk Önöket az idei évben immár tizedik alkalommal megrendezésre kerülő Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Kiállítás és Találmányi Vásárra.

A kiállítás 2019. április 10-én 9:00 órától látogatható a Széchenyi István Egyetemen aulájában.

A rendezvény részletes programja itt tekinthető meg.

Metallográfiai tanfolyam vas alapú ötvözetekre/Metallográfiai tanfolyam alumínium alapú ötvözetekre

Az Universitas-Győr Nonprofit Kft. a Széchenyi István Egyetem Anyagvizsgáló Laboratóriumának szakmai támogatásával 40 tanórás képzést indít  2019. májusában "Metallográfiai tanfolyam vas alapú ötvözetekre", illetve „Metallográfiai tanfolyam alumínium alapú ötvözetekre címmel. Az ötnapos képzésen a résztvevők anyag - és gyártásismereti, anyagvizsgálati, műszer – és készülékismereti, vizsgálattechnológiai és metallográfiai alapismereteket sajátíthatnak el.

Érdeklődöm ...

Tájékoztató jegyzetek, tankönyvek vásárlásáról és megrendeléséről