Minibasket

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft
bezar
A termék sikeresen a kosárba került!

Főoldali hírek

Közúti biztonsági auditor továbbképzés

 

Az Universitas-Győr Nonprofit Kft., mint felnőttképzési tevékenység végzésére jogosult intézmény (felnőttképző nyilvántartásba vételi száma: B/2020/004150), 16 órás (+ vizsga) „Közúti biztonsági auditor továbbképzést” hirdet. A tanfolyami oktatás részben online, részben Budapesten személyes részvétellel történik és vizsgával zárul. A tanfolyamot 2022. szeptember-októberben tervezzük a mindenkori járványügyi szabályok figyelembevételével.

Jelentkezni legkésőbb 2022. július 10-ig lehet az oktatas@univgyor.hu címen, a kitöltött jelentkezési lap, önéletrajz, auditori bizonyítványmásolat, valamint a jelentkező közreműködésével készített audit e-mailben történő megküldésével.

 A képzés további részletei, a jelentkezési lap az alábbi linken érhető el:

 Érdeklődöm ...

VEDD IGÉNYBE A JEGYZETTÁMOGATÁST!

Kedves Hallgató!

VEDD IGÉNYBE A JEGYZETTÁMOGATÁST!

A 2021/2022 tanév tavaszi félévének jegyzettámogatása igénybe vehető 2022. június 30.-ig az UNIVERSITAS Papír- és Könyvesboltban. Összege 1.746 Ft/fő, melyre minden államilag finanszírozott képzésben résztvevő, nappali tagozatos hallgató jogosult! A jegyzettámogatás felhasználható tankönyvekre, jegyzetekre, nyelvkönyvekre, szótárakra. A boltban egyéni megrendeléseket is felveszünk a kínálatban nem szereplő könyvekre!

Tájékoztató jegyzetek, tankönyvek vásárlásáról és megrendeléséről