Minibasket

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft
bezar
A termék sikeresen a kosárba került!

XI. Innovációs Kiállítás - 2020

Felhívás

 a XI. Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Kiállítás és Találmányi Vásáron
való ingyenes részvételre


A Széchenyi István Egyetemen 2020. április 8-án (szerdán) megrendezésre kerülő XI. Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Kiállítás és Találmányi Vásáron való részvételre várja a Széchenyi István Egyetem, az Universitas-Győr Alapítvány és az Universitas-Győr Nonprofit Kft. elsősorban a Győr-Moson-Sopron, Vas és Zala megyék területén székhellyel/telephellyel rendelkező kutatást-fejlesztést folytató vállalkozások, innovátorok, egyéni feltalálók, kutatók, oktatók és diákok jelentkezését.

 

Részvételi feltételek:

A kiállításon a szervezők elsősorban az utóbbi 3 évben kifejlesztett új termékek és/vagy szolgáltatások, ill. jelentős fejlesztési eredmények bemutatására biztosítanak lehetőséget. Kiemelt lehetőséget kapnak a spin-off, start-up cégek, és a már bemutatható termékkel, prototípussal jelentkező kiállítók.

A szervezők azon vállalkozásoknak és magánszemélyeknek is bemutatkozási lehetőséget biztosítanak, akik az egyetemisták, kutatók és a szélesebb szakmai közönség érdeklődését felkeltő szakmai és technológiai bemutatót (pl. 3D nyomtatás) kívánnak tartani standjukon.

 

A kiállításon bemutatásra kerülő találmányokat, védjegyeket, formatervezési és használati mintákat a vonatkozó jogszabályokban foglaltak alapján kiállítási kedvezmény, illetve kiállítási elsőbbség illeti meg.

 

Helyszín:

Széchenyi István Egyetem AULA (9026 Győr, Egyetem tér 1.)

A kiállításon 30-40 téma juthat ingyenesen bemutatkozási lehetőséghez, kétféle módon:

- kiállító standon bemutatható prototípussal, termékkel, működő eljárással vagy szolgáltatással és/vagy

- virtuális valóság térben való megjelenéssel. (Maxwhere)

 

A kiállítói standokat az ott megjelenő plakátokat, valamint a rendezvény katalógusát a rendezvény szervezője készíti el, egyeztetve a kiállításon bemutatkozó vállalkozásokkal, magánszemélyekkel.

A virtuális valóságban való megjelenés esetében, egy a Széchenyi István Egyetem által fejlesztett virtuális tér adja a digitális környezetét a kiállításra szánt terméknek/szolgáltatásnak. A bemutathatóság érdekében a jelentkezőnek a kiállítói adatbekérőn rendelkezésre kell bocsátania online/elektronikus anyagokat a termékéről, szolgáltatásáról. Amennyiben a VR tér fejlesztői a megküldött anyagokat a VR térben megjeleníthetőnek tartják, arról az adott jelentkezőt értesítik, és tájékoztatják a további teendőkről. Az így kialakított VR tér nem csak a kiállítás időtartama alatt, hanem azt követően még legalább 1 évig elérhető marad! A kiállítás megjelenik a Facebook-on is, még több nyilvánosságot teremtve a bemutatkozásra.

A kiállítás az EFOP-3.4.4-16-2017-00011 projekt támogatásával valósul meg.

 

A kiállításra 2020. január 30-tól 2020. március 12-ig lehet jelentkezni. A jelentkezési lap csak online tölthető ki az https://innovacioskiallitas.sze.hu/jelentkezesi-lap oldalon. A jelentkezők számára a jelentkezésük visszaigazolása után külön elektronikus felületet biztosítunk a kiadványba/plakátra kerülő információk megadásához.

 

A kiállítással kapcsolatban további információ, felvilágosítás kérhető az alábbi elérhetőségen:

Posta Bálint

Tel.: 06 70/977-1458

E-mail: kiallitas@sze.hu